Skip to content

Onze vestigingsplaatsen

GO! IBSO De Horizon (hoofdschool buitengewoon onderwijs) organiseert haar Passtel-werking (OV4 type 9) op en in samenwerking met vijf vestigingsplaatsen binnen dezelfde Scholengroep 19 Dender (scholen voor gewoon onderwijs):

Elke vestigingsplaats heeft zijn eigenheid, maar wordt vanuit de hoofdschool gecoördineerd. OV4 type 9 onderwijs wordt binnen Passtel georganiseerd op een gradueel opbouwende inclusieve manier.

De specifieke autiwerking wordt gecoördineerd per vestigingsplaats door een Passtelzorgteam (coördinator en auticoaches). Elke vestigingsplaats heeft ook een specifiek OV4-studieaanbod.

Neem zeker een kijkje op de aparte pagina’s van de afzonderlijke vestigingsplaatsen en het Passtel-studieaanbod.

GO! Atheneum Aalst

Deze vestigingsplaats is gelegen op de Graanmarkt, een gezellig groen pleintje, in het centrum van Aalst. We liggen op wandelafstand van het station en zijn bijgevolg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

De centrale ligging van de school geeft ons de kans om te genieten van al wat de stad te bieden heeft.

GO! Handelschool Aalst

GO! Handelsschool Aast bevindt zich in het hart van Aalst. Echter beschikt de school over een uitgestrekt domein met enkele groene zones, waar het voor onze leerlingen aangenaam vertoeven is.

Dit biedt hen voldoende ruimte en zelfs de mogelijkheid om de drukbevolkte plaatsen te vermijden en zich terug te trekken op een rustigere plaats.

Go! Middenschool Ninove

GO! Middenschool Ninove bevindt zich, net als GO! Atheneum Ninove, aan het station van Ninove. De scholen bevinden zich op een uitgestrekt domein met verschillende speelplaatsen, grasvelden en gezellige picknickplekjes.

Dit biedt de leerlingen de mogelijkheid om bij teveel drukte, ook een rustigere plaats op te zoeken.

GO! Atheneum Ninove

GO! Atheneum Ninove is zeer centraal gelegen, vlakbij het station en het centrum van Ninove. Wij hebben een grote speelplaats waar je zowel actief als rustig kan genieten van de pauzes door de aanwezigheid van een buitenfitness, een voetbalveld, diverse banken en stukjes groen.

OV4 leerlingen kunnen tijdens de pauze ook terecht in de stille ruimte aan het zorglokaal.

TechiGO! Aalst

TechiGO! Aalst is de vijfde vestigingsplaats van onze werking, gelegen te Aalst. We hebben een hart voor Techniek. Door de grote speelplaats en de ruimte klassen is het een rustige oase in de drukke stad.